ÇANKIRI / ŞABANÖZÜ - Büyükyakalı İlkokulu

Kas

Bilim Ve Teknik Dergisi Kasım Ayı Sayısı öğrencilerimizle buluştu. Gündeme dair bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz. ‍‍

Kas

Ağız Ve Diş Sağlığı biriminden gelen Diş Hekimimiz ve Sağlık personellerimiz okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgiler verdiler. Sağlık çalışanlarımıza Okulumuza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

"Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

"Atatürk yalnız kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur."

Büyük Atatürk! Tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.

Kas

Bilim Ve Teknik Dergisi Kasım Ayı Sayısı öğrencilerimizle buluştu. Gündeme dair teknolojik gelişmeleri artık her ay yakından takip edeceğiz. ‍‍

Kas

Hacivat Karagöz Oyunu oynamayı öğrendik.

Kas

Canlıların yaşamı konu etkinliğinde bugün doğal yaşamı görerek ve yaşayarak bilgi kazanımını sağladık.️

Kas

Dengeli beslenmeyi hayatımıza katmak için meyve saatini öğrencilerimizle beraber uygulamalı olarak yaptık. Afiyet olsun.

Ekm

Ekim Ayı Değerlerimizden Edep-Saygı ve Nezaket öğrencilerimizin rengarenk katılımlarıyla hayata geçirilmek üzere anlamını kazandı.

Ekm

Cumhuriyet'imizin Kuruluş'unun 100.Yılını öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber çoşkulu bir şekilde kutladık.Programımıza katılım sağlayan velilerimize ve bu programda emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin Kuruluş'unun 100.Yılında İl Jandarma Komutanlığımız değerli personellerinin Öğrencilerimize yapmış oldukları ince davranışlardan dolayı Jandarma Personelleri,Velilerimiz ve Öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Bizi bugün teşriflerinden dolayı çok mutlu ettiler. İyi ki varsınız.

Ekm

Öğrencilerimize Hafta Sonunda etkinlikler yaparak sosyal ve kültürel aktivite katılımlarını sağladık.

Ekm

Okulumuzun Atatürk Büstü'ni ve Duvar resmini yeniledik. Ayrıca öğrencilerimiz için Sek Sek yaptık.

Ekm

Okulumuz Öğrencilerine 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için açmış olduğumuz Akıl Ve Zeka Oyunları Kursunda çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunuyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizle eğlenceli ve neşe dolu bir Piknik yaptık. Bütün öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Ekm

1. ve 4.Sınıf Öğrencilerimize kışlık bot temini sağlandı.Güle güle kullanmaları temennisiyle.